Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Turiştii români întâmpinaţi cu tunuri cu apă pe aeroportul din Kenya. Care este motivul şi de ce vor românii astfel de vacanţe

Postat la: 16.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Primul avion internaţional care a aterizat în Kenya după declanşarea pandemiei a fost cel al Tarom. S-a organizat o vacanţă pentru peste 100 de români.

Pe Aeroportul din Mombasa, primirea turiştilor români a fost deosebită. Avionul a fost încadrat pe pistă de două maşini de pompieri care şi-au încrucişat tirul de apă deasupra aeronavei, în semn de bun venit. Kenya, ca destinatie turistică, s-a deschis pentru alte ţări din noiembrie anul trecut, dar abia în luna februarie 2021 s-a redeschis pentru turiştii români.

Lansarea primului charter către Kenya a deschis apetitul românilor pentru această destinaţie şi, astfel charterul operat de Eturia împreună cu alţi doi touroperatori, a însemnat în fapt deschiderea acestei destinaţii către turiştii noştri în condiţii care nu au mai existat până acum. Astfel zborul direct, tarifele simţitor mai mici, diminuarea timpului petrecut până la destinaţie şi evitarea aeroportului de escală au fost doar câteva elemente care au făcut ca acest pachet turistic să fie atât de căutat de turiştii români.

Acesta a fost primul avion internaţional care a aterizat în Mombasa de la declanşarea pandemiei. Astfel întregul eveniment a reprezentat un motiv de sărbătoare, ajungând chiar subiect de ştiri la televiziunea locală. Turiştii au fost întâmpinaţi cu zâmbete largi, tunuri de apă, dansuri tradiţionale africane, nuci de cocos reci şi un salut din partea giganticului Kilimanjaro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE