Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Teoria conspirației? Ce smartphone preferă Bill Gates dintre iPhone şi Android

Postat la: 01.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pana acum, Bill gates a tinut capetele de afis cu teoria conspiratiei, referitor la coronavirus si la vaccin. Când vine vorba, insa, de marea dezbatere iOS versus Android, cofondatorul Microsoft, Bill Gates, ştie de la bun inceput de ce parte este.

Gates şi-a împărtăşit preferinţele într-un interviu recent doar audio, prin intermediul aplicaţiei Clubhouse. El a spus într-o discuţie cu jurnalistul Andrew Ross Sorkin şi cofondatorului Clubhouse Paul Davidson că, după ce a declarat în trecut că preferă Android, rămâne fidel acestei alegeri. S-ar putea să nu fie o surpriză faptul că face parte din "echipa Android". Cu toate acestea, miliardarul de la Microsoft ţine la îndemână și un iPhone în cazul în care doreşte să-l folosească din orice motiv (cum ar fi utilizarea Clubhouse, aplicaţie prezentă exclusiv pe iPhone), dar foloseşte un dispozitiv cu Android în mod obişnuit. Clubhouse este o aplicaţie care permite participarea la conversaţii audio. Reţeaua socială seamănă cu o serie de conversaţii de tip podcast. În acest moment, se poate folosi doar pe bază de invitaţie şi e disponibilă doar pentru utilizatorii de iPhone.

"De fapt folosesc un telefon Android", i-a spus Gates lui Sorkin. „Pentru că vreau să fiu la curent cu toate, de multe ori mă voi juca cu iPhone-ul, dar cel pe care îl port în mod curent se întâmplă să fie Android. Unii dintre producătorii de Android preinstalează software-ul Microsoft într-un mod care îmi este accesibil. Sunt mai flexibili în legătură cu modul în care software-ul se conectează la sistemul de operare. Aşa că de asta m-am obişnuit. Ştii, mulţi dintre prietenii mei au iPhone, deci nu există puritate. " În 2019, Gates a recunoscut că modul în care a gestionat divizia de telefoane mobile a Microsoft a fost "cea mai mare greşeală" a sa. Microsoft a lăsat Google să transforme Android în singurul rival adevărat pentru iPhone. Microsoft a ratat atunci o afacere de 400 de miliarde de dolari, lucru pe care-l regretă profund. Cu toate astea, din 2017, a început să utilizeze un smartphone cu Android. În timpul interviului, Paul Davidson a indicat că o versiune pentru Android a Clubhouse ar putea fi pe drum.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE