Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Syda si-a lovit iubita in strada! Pumni, scuipaturi, urlete si plansete

Postat la: 21.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In prag de Sarbatori, Bogdan Ionescu s-a despartit de iubita sa. Nu a suspinat, insa, prea mult dupa sexy-jurista si, la scurt timp, s-a afisat cu o tanara de o frumusete rapitoare, Sofia Meraki.

Pe care a si introdus-o in familie, daca tinem cont ca bruneta, in prima zi a anului 2019, a avut onoarea sa cineze alaturi de parintii lui Syda, dar si de cei doi copii ai sai, Sofia si Traian, pe care acesta ii are cu EBA. Lucrurile au luat, insa, o turnura neasteptata. In mai putin de o luna de cand au inceput relatia!

In noaptea de vineri spre sambata, bruneta se afla la LOFT. Galant, Syda s-a prezentat in fata localului, de unde si-a "preluat" iubita. Doar ca, pe drum, se pare ca a avut loc o cearta. Nimic nu anticipa asa ceva. La volan nu se afla fostul ginere al lui Traian Basescu, ci soferul. Dupa cateva ture prin Floreasca, Porsche-ul a oprit, brusc, in strada, la ordinul lui Bogdan Ionescu.

Din masina a iesit, val-vartej, chiar Syda. S-a dus fix spre locul unde se afla iubita sa. A deschis, nervos, portiera si, fara sa stea pe ganduri, si-a aruncat iubita din masina! Au urmat pumni, scuipaturi, urlete si plansete! La 3 dimineata! Ramasa langa LOFT, Sofia Meraki s-a "refugiat" la scara unui bloc din zona. Unde a inceput sa planga. Pret de aproximativ 15 minute. Dupa ce si-a revenit, frumoasa bruneta si-a chemat un taxi, cu care a plecat acasa.

Nu a mai interesat-o absolut nimic. Nici faptul ca Syda a aruncat-o din masina, nici de distractia din LOFT. Nu doar despartirea dintre cei doi, ci, mai ales, modul in care s-a petrecut este de natura sa socheze. Pentru ca astfel de imagini rar apuci sa le vezi! Ramane de vazut daca intre Bogdan Ionescu si Sofia Meraki va mai exista cale de impacare. Scena care a avut loc dupa miezul noptii nu pare sa lase loc prea multor sanse.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE