Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Supererou in Vietnam: Un curier a prins în brațe o fetiță care a căzut de la etajul 12!

Postat la: 02.03.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un curier "supererou" din capitala vietnameză Hanoi a salvat o fetiță de doi ani după ce a căzut de la balconul unui apartament de la etajul 12, scrie The Guardian.

Nguyen Ngoc Manh, 31 de ani, era în mașina sa, duminică, înaintea unei livrări, când a auzit un copil plângând. O femeie a început să țipe, iar curierul a scos capul pe geam să vadă ce se întâmplă. El a povestit ziarelor locale din Hanoi că, inițial, a crezut că este un copil care face o criză caracteristică vârstei, dar rapid și-a dat seama că era vorba de altceva. "Am văzut o fetiță cum se cătăra peste balustrada balconului", a declarat Nguyen. El a ieșit repede din mașină și s-a urcat pe o clădire apropiată pentru a fi mai aproape dacă fetița cade. "M-am cățărat pe un acoperiș aflat doi metri înălțime, căutând poziția potrivită pentru a prinde copilul", a relatat el.

În timp ce stătea pe o structură metalică folosită la susținerea unor generatoare, și-a pierdut echilibrul chiar când copilul a început să cadă, dar s-a aruncat în față pentru a prinde fetița, căzând apoi așa de tare încât a îndoit acoperișul. "Am încercat să-mi întind mâinile și am făcut tot ce am putut pentru a prinde fetița", a povestit salvatorul, spunând că spera ca măcar s-o împiedice să cadă direct pe sol.

Într-un clip video cu incidentul, făcut dintr-un bloc învecinat, copilul poate fi văzut cum trece peste balustrada balconului și apoi pe o margine subțire. Se aud vecinii din clădirea de vizavi cum strigă către ea. Copilul rezistă câteva momente, apoi nu mai poate să se țină și cade. "Din fericire, copilul mi-a picat în brațe. Am strâns-o repede la piept, apoi am văzut că îi curgea sânge din gură, m-am speriat foarte tare", a mai povestit Nguyen Ngoc Manh, considerat supererou de presa vietnameză. Fetița a fost dusă la Spitalul Național pentru Copii, unde doctorii au spus că și-a dislocat șoldul, dar nu a suferit alte răni. Un medic a declarat că i-a fost pus un gips și este monitorizată în continuare.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE