Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Stupoare la Antena 1! Cu ce vedetă a fost înlocuit Alex Velea la Acces Direct

Postat la: 11.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La scurt timp după ce a fost dat afară de la Antena 1, Alex Velea a și fost înlocuit. Cel care prezintă alături de Simona Gherghe emisiunea "Acces direct" este chiar Andrei Ștefănescu, care este foarte entuziasmat în acest rol de co-prezentator.

Dan Capatos a mărturisit în emisiunea sa că a lui a fost ideea cu această înlocuire. "Știe toată lumea că sunt campionul gafelor. Ai debutat la ora 17.00?! Nu mai e un secret? Co-prezentatorul Simonei Gherghe, în locul lui Alex Velea, începând cu acest sezon este Andrei Ștefănescu. El intră doar pe părțile de divertisment ale emisiunii. O idee pe care mi-au furat-o șefii și au plasat-o la Acces Direct.", a spus Dan Capatos.

Artistul se va ocupa doar de partea de divertisment, pentru că simte că nu s-ar descurca pe social. "Am avut două apariții pentru acum. A fost drăguț. Pe finalul emisiunii, atunci când încep momentele de divertisment ale emisiunii. Nu mă ajută fața pentru cazurile sociale. Îți dai seama cum aș arăta eu serios lângă Simona? Nu cred că aș face față să stau să discut...", a declarat Andrei Ștefănescu.

Se pare că motivul care a dus la această decizie este chiar iubita lui, Antonia, care, bucurându-se de un adevărat succes pe plan muzical, a făcut tot posibilul să îl ajute și pe tatăl copiilor ei. Cei doi au programate foarte multe concerte în următoarea perioadă, iar șefii de la Antena 1 au considerat că nu poate să facă față și programului fix, unde trebuia să fie prezent în emisiune alături de Simona Gherghe, astfel că i-au lăsat ocazia să se ocupe doar de cariera lui muzicală.

"Vreau să-i mulţumesc în primul rând lui Alex Velea pentru sezonul trecut, pentru faptul că a fost un coleg minunat. Alex ştiţi cu toţii că are o carieră în muzică de mare succes şi e dificil să fii foarte bun acolo şi să vii şi la un program zilnic de două ore... e destul de complicat. Aşa că, a ales să meargă mai departe cu proiectele muzicale şi ştiu de la el că pregăteşte ceva foarte tare. O să ne spună el mai multe. Aşadar, mulţumim Alex Velea şi îi spun şi „La mulţi ani", din câte ştiu este şi Ionuţ", a spus Simona Gherghe la începutul emisiunii.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE