ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Spaniolii au învățat "metoda românească" de a face plinul la mașină: Este cel mai eficient

Postat la: 12.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un clip viral în Spania dezvăluie un „truc românesc" (truco rumeno) despre cum să faci plinul la mașină în cel mai eficient mod posibil, arătând cum să introduci până și ultima picătură de benzină în rezervor.

Un român stabilit în Spania a dezvăluit un truc simplu pentru a maximiza cantitatea de combustibil introdusă în rezervor, o soluție ingenioasă în contextul scumpirilor recente.

Așa-numitul „truco rumeno" a devenit tot mai popular în rândul șoferilor spanioli, demonstrând creativitatea românilor din diaspora, notează publicația El Dia.

Tehnica implică ridicarea furtunului de alimentare într-o poziție descendentă, pentru a se asigura că întreaga cantitate de combustibil ajunge în rezervor.

„Trebuie să storci ultima picătură, pentru că aceea pornește mașina", explică românul în videoclipul său, care a devenit mai târziu viral.

Acest truc simplu, dar eficient, a captat atenția a mii de șoferi care vor să evite risipa și să înceapă călătoriile cu rezervorul plin, fără să piardă nicio picătură de combustibil, relatează ziarulromanesc.es.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE