Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sorin Ovidiu Vîntu explică vizita președintelui Ungariei: "Dă-o în Paștele mă-sii. Să își mai ridice cracii și în altă parte!"

Postat la: 25.05.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu susține că președintele Ungariei a venit în România ca să își marcheze teritoriul și că vizita lui Novak Katalin trebuie să fie ignorată.

"Femeia asta nu a venit în România, a venit în Transilvania. Un patruped când ajunge în dreptul unui copac, ridică laba din spate şi urinează pe copac, îşi marchează teritoriul. Acelaşi lucru l-a făcut şi femela din Ungaria, a ridicat un crac şi şi-a marcat teritoriul crezând că va rămâne teritoriul ei. Transilvania nu e sac de cartofi pe care vine ungurul, îl ia în spate şi pleacă, este un ţinut românesc populat zdrobitor majoritar de români şi mă îndoiesc că, în ciuda înţelegerii pe care Viktor Orban o are cu Putin, cineva va mai putea să ne ia Transilvania.

Tot ceea ce se întâmplă cu provocările maghiarilor, cântări de imnuri pe stadioane şi alte tâmpenii de felul ăsta, sunt provocări. Se aşteaptă ca românii să reacţioneze violent. Exceptând câţiva ziarişti şi câţiva politicieni cu minţile tulburate, mă îndoiesc că vreun român va deveni violent. Ei ignoră pur şi simplu. A lua măsuri împotriva femelei care a încercat să-şi marcheze teritoriul e o glumă", a spus SOV în cel mai recent video publicat pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE