Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Si Carmen de la Sălciua a ajuns de urgență la spital! Artista a fost cea care a sunat la 112

Postat la: 10.02.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Carmen de la Sălciua avea un concert în Bihor. Însă, înainte de a urca pe scenă i s-a făcut rău și a sunat la 112. Apropiații spun că îndrăgita cântăreață a avut foarte multe evenimente în ultima perioadă, iar oboseala și-a spus cuvântul. Abia se putea ține pe picioare!

Carmen de la Sălciua a ajuns la spital în urma unei căderi de calciu, dar și a unui atac de panică. Medicii i-au făcut toate investigațiile necesare și urmează să stabilească un diagnostic exact. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. După mai multe despărțiti și împăcări, într-un final, cei doi au decis să mai acorde încă o șansă relației.

Unul dintre fanii artistei a întrebat-o dacă a crezut că după divorț va mai exista vreo cale de împăcare între ea și fostul soț, Culiță Sterp, iar răspunsul lui Carmen de la Sălciua n-a întârziat să apară. "Atunci nu credeam, însă timpul coace cireșele...cum e o vorbă! Am crezut cu tărie în deznodământul acestei căsnicii!Ceva...mai puternic decât mine a lucrat în sufletul meu și mi s-au schimbat ideile! Atunci am acceptat să vină în viața mea ce îmi era probabil predestinat să vină! Și așa s-a produs împăcarea!", a scris Carmen de la Sălciua pe InstaStory.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE