Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Shakira s-a certat cu Pique în plină stradă până și-a pierdut vocea. Când a avut loc scandalul

Postat la: 20.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Continuă să apară mărturii despre despărțirea dintre cântăreața columbiană Shakira și fotbalistul spaniol Gerard Pique, o separare care i-a surprins pe mulți, dar care era într-un fel anunțată de neînțelegerile dintre cei doi.

Vedeta pop și fundașul Barcelonei erau deja în criză de mulți ani, așa cum a dezvăluit jurnalista Silvia Taules, care a relatat o ceartă furioasă pe care fostul cuplu ar fi avut-o în public, în 2017.

"S-au certat pe stradă, cu furie, în fața tuturor. Ea și-a pierdut chiar vocea și a fost nevoită să-și anuleze o parte din turneu. Nopțile pierdute de Pique și suspiciunile cu privire la infidelitățile acestuia nu sunt de ieri, de astăzi", a afirmat ziarista iberică.

În plus, aceeași Silvia Taules a precizat că motivul disputei dintre cei doi, în 2017, a fost faptul că "Gerard Pique ar fi avut o relație cu o cântăreață din Spania care acum este celebră".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE