Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Sexy avocata din Cluj face declarații incendiare: "Imi place sa ma țin de tenis, dar mai experimentez și altele!"

Postat la: 12.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andreea Roșca, o juristă care face senzație pe rețelele de socializare cu imaginile hot pe care le postează, a acordat un interviu în care a vorbit despre reacțiile pe care le provoacă.

„Sunt o persoana activă. Îmi place adrenalina, iar pe lângă tenis și alergare, pe care le fac aproape zilnic, încerc să experimentez activități noi pe care le recomand curajoșilor", a explicat Andreea Roșca pentru cluj24.ro. „Bărbații sunt un fenomen interesant și destul de greu de deslușit."

Întrebată despre ipostazele provocatoare în care pozează, la piscină sau în alte locații, Andreea a explicat: „Fiecare persoană e liberă să gândească și să se exprime așa cum își dorește. Eu îmi asum postările pe care le fac, iar faptul că am unele poze în costum de baie când sunt la piscină sau la mare în vacanță, nu mi se par niște ipostaze atât de incitante, e totuși ceva destul de comun. Problema aceasta a hate-ului parcă a devenit accesoriul de bază al vieții online, iar tot ce vor unii, probabil, este să te facă să te simți prost și să iți scadă curajul de a fi tu însuți".

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE