Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Serghei Mizil, declaratie incredibila! "Nicolae Ceausescu s-ar fi indragostit nebuneste de Viorica Dancila!"

Postat la: 28.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nicolae Ceausescu ar fi iubit-o pe Viorica Dancila. Serghei Mizil, un apropiat al familiei Ceausescu, este unul dintre putinii oameni in masura sa vorbeasca despre "fiul poporului". Controversatul afacerist ii cunostea foarte bine obiceiurile, gusturile culinare, vestimentare si, de ce nu, pe cele in materie de femei.

Asa ca fiul lui Paul Niculescu-Mizil, un nume cu greutate al aparatului comunist, a fost persoana cea mai indicata sa faca un exercitiu de imaginatie care sa-l aiba ca protagonist pe Nicolae Ceausescu. Omul de afaceri a fost intrebat de cine s-ar fi indragostit dictatorul daca ar fi trait in acest moment si ar fi fost singur. Ce femeie celebra i-ar fi atras atentia si dorinta de a o cuceri. Raspunsul lui Mizil: "Ceausescu nu ar fi fost niciodata atras de o prezentatoare tv sexy, de o artista sau de un fotomodel. Ar fi fugit mancand pamantul de astfel de vedete. Ar fi fost captivat, in schimb, de...premierul Romaniei si i-ar fi aratat, cu siguranta, latura lui romantica."

"Ceausescu s-ar fi indragostit lulea de Viorica Dancila. Este exact genul lui de femeie. Se imbraca frumos, dar conservator, poarta coafura lui preferata de femeie serioasa. Lui nu i-au placut niciodata femeile extravagante, vulgare sau indraznete. Nu-l atrageau balerinele la mare cautare in vremurile acelea si nu s-ar fi uitat niciodata la vedetele care sunt acum pe micul ecran, cu sanii pe afara si cracii goi... In schimb, premierul are acea eleganta, simplitate si sobrietate pe care le aprecia cel mai mult Ceausescu la o reprezentanta a sexului frumos. Sunt sigur ca ar fi devenit chiar romantic cu politiciana. De Carmen Iohannis nu i-ar fi placut insa sub nicio forma. E prea "golasa", poarta rochii si fuste scurte, isi arata mereu bratele...Exact ce taxa mereu raposatul.", a declarat Serghei Mizil.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE