Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scriitoarea care se bucura ca nevaccinatii "mor pe capete" a murit la vârsta de 49 de ani din cauza "problemelor cardiace"

Postat la: 02.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scriitoarea americană Julie Powell a murit în urma unei crize cardiace la vârsta de 49 de ani, potrivit The New York Times. Powell, care era un fel de Jamie Oliver feminin, a devenit cunoscută la nivel internațional grație blogului ei şi cărţii de gastronomie inspirată de bestsellerul din anii 1960 despre bucătăria franceză scris de Julia Child.

Julie Powell a publicat, pe Twitter, cu o zi înainte de a muri, informația că limba i s-a înnegrit și a devenit păroasă. „Așa că m-am trezit cu ceva care se numește o limbă neagră și păroasă. Oamenii, incluzându-l pe doctorul meu, cred că nu este ceva serios și va dispărea curând, dar cu certitudine este scârbos", a scris ea.

Julie Powell scria des pe Twitter despre problemele ei de sănătate, inclusiv cele psihice. O susținătoare a democraților din SUA, Julie Powell a fost trup și suflet alături de măsurile draconice luate de autorități. Într-o postare de pe Twitter, ea se bucura că „anti-vaxxerii" „mor pe capete". „Aș argumenta că Covid ucide totuși pe unii dintre cei care ar trebui. Anti-vaxxerii/masca mor pe capete", scria ea.

Julie Powell este cel mai recent exemplu dintr-o serie interminabilă de persoane tinere care mor de probleme cardiace sau AVC-uri, în ultimul an. Despre unii, precum și Julie Powell, știm că erau vaccinați, dar nimeni nu discută despre o posibilă legătură între vaccinare și aceste decese.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE