Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scenariul din "Rust" nu prevedea ca Baldwin să tragă cu arma în momentul în care actorul a împuşcat-o din greşeală pe Halyna Hutchins

Postat la: 18.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Supervizoarea de scenariu Mamie Mitchell, cea care a sunat la poliţie după tragedia de pe platoul de filmare din New Mexico, este cea care a depus plângere împotriva lui Alec Baldwin, care a descarcat accidental arma ucigand-o pe directoarea de imagine Halyna Hutchins, in timpul filmarilor de la "Rust". Avocatul ei l-a acuzat pe actor că "juca ruletă rusească" când a tras cu arma, fără să o verifice, potrivit mărturiilor dintr-un proces intentat actorului, relatează BBC.

Baldwin şi producătorii filmului, care au fost de asemenea citaţi în proces, nu au comentat încă această informaţie. Scenariul filmului „Rust” nu prevedea ca actorul să tragă focuri de armă în momentul în care a împuşcat-o din greşeală pe directoarea de imagine Halyna Hutchins. Actorul de la Hollywood a distribuit anterior pe reţelele sociale declaraţiile unui membru al echipei de filmare, care respingea sugestiile că platoul de filmare nu era sigur. Autorităţile investighează încă incidentul din 21 octombrie care a avut loc pe platourile de filmare ale westernului „Rust". Nimeni nu a fost pus sub acuzare în acest moment.

Plângerea depusă de Mitchell susţine că scenariul presupunea trei planuri apropiate - unul pe ochii lui Baldwin, altul cu o pată de sânge pe umăr şi unul „în timp ce îşi ducea mâna la toc şi scotea pistolul". „Nu era nimic în scenariu despre pistolul care a fost descărcat de Baldwin sau de orice altă persoană", se arată în plângere. Potrivit datelor primite de instanţă, Baldwin a primit arma de la asistentul de regie al filmului, care nu ştia că pistolul conţine muniţie reală şi care a spus că e sigur, strigând „pistol rece". Allred a mai spus că Baldwin „a ales să joace ruleta rusească atunci când a tras cu o armă fără să o verifice şi fără ca armurierul să facă acest lucru în prezenţa lui". Armuriera filmului, care a fost responsabilă pentru armele şi muniţia de pe platou, a spus că nu ştie cum a ajuns muniţia reală în acel pistol.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE