Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul sexual din TVR ia amploare. Mesaje explicite ale jurnalistei acuzate de hărțuire: "Te vreau și vreau să facem de toate pe viu!"

Postat la: 21.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Comentatorul sportiv Marian Olaianos de la TVR e în centrul unui scandal uriaș iscat în postul public de televiziune, cu puțin timp înainte de startul Campionatului Mondial de fotbal, acolo unde ar fi trebuit sa participe în calitate de jurnalist.

Olaianos e acuzat că a bruscat o colegă, Nadine Vlădescu, pe care, la rândul lui, o acuză de hărțuire sexuală. Mai exact, jurnalista de la Secția Cultural susține susține că a fost lovită de Olaianos, iar ca dovadă a scos un certificat medico-legal, depunând și o plângere la conducerea TVR-ului.

În schimb, conform apropiaților lui Marian Olaianos, acesta a replicat cu un dosar de apărare, prin care afirmă că ar fi fost hărțuit sexual de colega lui, prin intermediul unor mesaje cu tentă erotică pe WhatsApp. Nadine Vlădescu n-ar fi la prima abatere de acest gen, ea primind în trecut chiar un ordin de restricție în relația cu un fost iubit.

De asemenea, au apărut și primele dovezi ale mesajelor cu tentă sexuală pe care Marian Olaianos le primea de la colega sa: „sex super mișto", „nu ințelegi că nu e vorba de nimic altceva acum și că nu e nimic complicat?" sau „te vreau și vreau să facem de toate și o să vezi asta pe viu".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE