Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandalul continuă! Producătorul Antenei 1 dezvăluie adevărul despre despărțirea de Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu

Postat la: 19.03.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Antena 1 s-a despăriţi de cei trei Chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, cu care a colaborat în ultimii nouă ani după ce aceştia au refuzat să mai participe la filmările pentru sezonul 13 al emisiunii Chefi la Cuţite.

Scandalul dintre conducerea Antenei și bucătari continuă, iar Roxana Păulică, om din echipa de producţie a Monei Segall încă de pe vremea Pro TV, a venit cu un mesaj dur pentru chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea. Textul ei, postat pe pagina sa de Instagram (la „stories"), vine după declaraţiile extrem de dure ale lui Cătălin Scărlătescu, din Cancan în care spunea că nu Antena i-a „făcut" pe ei ci „Noi trei am făcut Antena mare. Când am ajuns eu în Antenă, nu era aşa mare rating".

„Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public. Ştii foarte bine că nimeni nu se naşte pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru - o echipă, care vă considera parte din familia lor - a muncit enorm să vă construiască în context, ca să deveniţi ceea ce aţi fost. Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?", se întreabă producătoarea din echipa Monei Segall.

"Revenind la oboseală, voi, după ce aţi devenit mari la televizor, aţi început să faceţi alte proiecte. Nimic de reproşat. Fair enough! Aţi vrut să câştigaţi mai mulţi bani. Realitatea e că, în cele 5 - 6 luni de pauză între filmări, aţi obosit făcând alte proiecte.Emisiunea care v-a făcut mari, inclusiv echipa, inclusiv staţia, vă încurcau. Şi aici intervine caracterul: aţi alergat după bani şi mai mulţi şi n-a mai contat cuvântul dat în momentul în care echipa a stabilit cu voi un program de filmare", a punctat aceasta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE