Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Scandal de Antenă: Două vedete feminine ale postului TV s-au luat la bătaie la baie. "Îmi asum că sunt oaia neagră!"

Postat la: 27.11.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Scandal monstru la postul lui Dan Voiculescu. Două vedete de la Antena Stars s-au luat la bătaie chiar la baie. Simona Hapciuc este acuzată că ar fi lovit-o pe Nasrin Ameri, colega ei de la Star Matinal și nimeni alta decât fina lui Cristi Borcea.

Totul s-ar fi întâmplat după emisiunea de dimineață de la Antena Stars, atunci când Hapciuc ar fi intrat peste Ameri Nasrin la baie și ar fi agresat-o. Din câte se pare, relația dintre cele două nu a fost mereu apropiată. Conform "Click", Simona Hapciuc ar fi fost concediată după acest episod. Cristi Borcea și Valetina Pelinel au fost nașii lui Nasrin Amerin, care s-a căsătorit în vara acestui an.

Simona Hapciuc a oferit prima reacție pe seama acestui subiect. "Nu mă interesează. Nu-i adevărat, nici măcar că am smotocit-o. Presupun că există camere și se va vedea pe camere. Acolo există camere. Nasrin face tot felul de declarații că se duce la INML. Să se ducă și la zece INML-uri. Nu o să îi dea niciun certificat, pentru că nu are nimic. Când a ieșit din baie, ea nu avea absolut nimic. Îmi asum că sunt oaia neagră și mă doare în cot de ce zice toată lumea", a spus Simona Hapciuc.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE