Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Salariul lui Mircea Dinescu la TVR: "M-am săturat să fiu acuzat că sug banii publici"

Postat la: 12.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mircea Dinescu îşi mută emisiunea „Politică şi delicateţuri" la Prima TV, spunând „adio" televiziunii publice. Unul dintre motivele care l-au determiant să facă mutarea ar fi chiar acuzaţia că este plătit din „banii poporului".

„Am renunţat, din diverse motive, inclusiv financiare, la colaborarea cu TVR. Din luna martie mă voi muta la Prima TV, dar până atunci îmi voi lua la revedere participând încă de două ori la emisiunea lui Ionuţ Hristache. Într-un fel, m-am săturat să tot fiu acuzat că sunt plătit din banii poporului. Că sug banii publici', a spus Mircea Dinescu. Poetul şi realizatorul TV infirmă salariul de 15.000 de euro despre care s-a spus că îl încasează lunar la televiziunea publică.

"Era aşa şi nu era chiar aşa. Pot spune că am încasat această sumă, dar pe 12 luni. Se poate verifica... Voi pleca cu părere de rău din curtea televiziunii publice, dar asta e viaţa. Aveam prieteni la toate emisiunile la care colaboram, trei la număr, toate fiind prezente în topul audienţelor postului public. In cazul unora dintre aceste producţii aveam doar statut de colaborator, dar vreau să mai spun că şi reluările stau bine, în audienţe.", a mai declarat Dinescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE