Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












S-a aflat. Ce meserie a avut Mihaela Radulescu pana sa ajunga vedeta. "Castigam un ban in plus facand pe..."

Postat la: 08.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihaela Radulescu este, in clipa de fata, una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete din Romania. Insa, pana sa devina celebra, actuala iubita a lui Felix Baumgartner a avut o meserie la care, cu siguranta, nimeni nu s-ar fi asteptat. Conform propriilor marturisri, diva a fost sofer de taxi!

"In perioada in care eram studenta la IEFS, castigam un ban in plus facand pe soferita de taxi prin Regie. Nu luam decat batrani si femei. Opream Oltcitul personal langa ei si intrebam: ‘Nu vreti sa va duc eu?'. Eram ‘ilegalista', nu aveam acte pentru asa ceva. Abia dupa Revolutie mi-am luat autorizatia de taximetrist", a povestit Mihaela Radulescu pentru Viva!.

De asemenea, Mihaela Radulescu a mai lucrat si ca instructor de gimnastica aerobica, a fost secretara primului purtator de cuvant al guvernului de dupa Revolutie, sefa de cabinet la Senat, director de festival Dakino, organizator si director adjunct al concursului international al agentiei Elite, "Look of the Year". Mihaela Radulescu a frecventat cursuri la patru facultati bucurestene (trei ani de I.E.F.S., doi de filologie, unul de psihologie) si trei de regie, la Facultatea de Arta Hyperion, dar nu a absolvit-o pe nici una dintre ele.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE