Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Românca Angie care vede viitorul: previziuni pentru România în ceea ce privește pandemia!

Postat la: 02.04.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Angie Loupescou este o tânără originară din Constanța care s-a stabilit în Grecia la vârsta de 12 ani, după ce părinții ei au murit într-un grav accident de mașină și ea a fost adoptată de un cuplu de greci.

Se pare că țara noastră va mai avea de tras cu pandemia de COVID-19. Potrivit clarvăzătoarei, țara noastră se va mai lupta circa trei ani cu această criză sanitară deosebit de gravă. "E o situație dificilă, o combinație a crizei economice cu cea a coronavirusului, care va dura încă 2-3 ani", a dezvăluit aceasta.

A devenit cunoscută pe plan mondial după ce a văzut în viitor mai multe evenimente marcante. Femeia susține că înainte de prăbușirea turnurilor gemene din SUA ea a scris o carte în care a prevestit această catastrofă. De altfel, ea a prevăzut, printre altele, și apariția coronavirusului cu mult timp ca această criză sanitară să ne lovească.

În jurul vârstei de 14 ani, după ce s-a mutat în Grecia, Angie a observat că are un har aparte, putea să vadă lucruri care urmau să se întâmple. A vrut să urmeze cursurile Facultății de Teologie, dar s-a răzgândit și a ales Psihologia și Filosofia. La facultate a învățat cum să-și înțeleagă și dezvolte abilitățile paranormale.

"La școală știam subiectele care urmau să cadă la examen, prevedeam lucruri care urmau să se întâmple familiei și cunoscuților, iar ele se adevereau întotdeauna. Așa mi-am dat seama că Dumnezeu mi-a făcut un cadou rar, cel al clarviziunii și al telepatiei", a povestit Angie Loupescou. Câțiva ani mai târziu, pe la începutul anilor 2000, a început să câștige notorietate, după ce și-a lansat cartea „Viețile precedente ale personalităților celebre" și a prevăzut distrugerea turnurilor gemene din SUA.

La un an de la lansarea cărții, totul s-a adeverit. Dar nu sa oprit aici, femeia a văzut în viitor mai multe evenimente marcante cum ar fi cutremure, accidente, crize economice, apariția virusului SARS-CoV-2, dar și alegerea lui Joe Biden la șefia Statelor Unite ale Americii. "Apoi, am mai prevăzut multe din evenimentele importante petrecute de-a lungul timpului, de la cutremure, incidente, situații economice, inundații, până la apariția coronavirusului și alegerea în State a președintelui Biden.", a mai spus Angie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE