Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ricky Martin, unul dintre simbolurile mișcării LGBT, este acuzat de incest. A abuzat chiar de propriul său nepot!

Postat la: 17.07.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Nepotul lui Ricky Martin l-a acuzat pe cântăreț că l-a „atacat fizic şi psihic" timp de șapte luni. Dacă va fi găsit vinovat de aceste acuzații, Martin ar putea fi condamnat la 50 de ani de închisoare, conform legii din Puerto Rico.

Totul a pornit de la faptul că pe 1 iulie, Ricky Martin a primit un ordin de restricţie ca urmare a unui incident de violenţă domestică în Puerto Rico. Identitatea victimei nu a fost însă dezvăluită. Fratele său, Eric Martin, a identificat-o pe presupusa victimă ca fiind nepotul cântăreţului, Dennis Yadiel Sanchez, a scris agenţia de presă spaniolă Marca.

Ordinul îi interzice lui Martin să contacteze sau să îl sune pe solicitant, care se presupune că „se teme pentru siguranţa lui". Martin, 50 de ani, a avut timp de șapte luni o relație cu Sanchez, 21 de ani, care s-a încheiat în urmă cu aproximativ două luni, potrivit ordinului de protecție consultat de cotidianul El Vocero. Nepotul îl acuză pe cântăreț de incest și susține că, în timpul relației lor, Martin „a exercitat atacuri fizice şi psihologice" asupra sa.

Sanchez susţine că Martin nu a acceptat despărţirea şi a fost văzut aşteptându-l lângă casa lui de cel puţin trei ori, conform ordinului văzut de El Vocero. El a mai precizat că Martin „consumase cantităţi mari de alcool şi droguri". De cealaltă parte, avocaţii cântăreţului au negat acuzaţiile şi îşi pregătesc apărarea împotriva lui Sanchez, care ar fi fost denunţat recent de o femeie după ce ar fi hărţuit-o şi „a ameninţat-o să-i distrugă viaţa".

Echipa juridică a lui Martin a declarat că reclamantul „se luptă cu probleme grave de sănătate mintală" şi a respins definitiv acuzaţiile „dezgustătoare". „Ricky Martin, desigur, nu a fost niciodată - şi nu va fi niciodată - implicat în vreun fel de relaţie sexuală sau romantică cu nepotul său", a declarat, vineri, avocatul Martin Singer. Ricky Martin, pe numele său real Enrique Martín Morales, este considerat unul dintre simbolurile LGBT din întreaga lume, fiind onorat cu numeroase premii pentru acest activism. Martin este „căsătorit" cu un suedez de origine siriană. Aceștia au și un copil.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE