Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Reacția MAI, după ce Smiley a fost amendat pentru depășirea vitezei pe A2: „Privește partea bună! Până acum ai pierdut doar buletinul"

Postat la: 20.08.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Smiley a fost amendat, miercuri, de polițiști pentru depășirea vitezei pe autostradă. Artistul a recunoscut că a greșit, iar ulterior a venit și replica polițiștilor: „Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată. (...) Privește partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul".

Smiley a recunoscut, miercuri, pe Facebook că a depășit viteza legală pe autostradă cu 25 km/h și a fost amendat, informează Mediafax.

„Aș vrea să aflați asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliția Română care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieșit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depășit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, așa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând, pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli și în necesitatea respectării lor, ceea ce va îndemn pe toți să faceți pentru siguranța, normalitatea și liniștea noastră a tuturor", a scris Smiley pe rețeaua de socializare.

După acest episod, reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI) au avut o reacție - pe pagina de Facebook a instituției - prin care îi reamintesc artistului că o greșeală recunoscută este pe jumătate iertată.

„Dragă Smiley, greșeala recunoscută este pe jumătate iertată... ca și amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poți plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Privește partea bună! Până acum ai pierdut doar buletinul (cu referire la piesa artistului intitulată „Pierdut buletin"-n.r.)", se arată într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook a Ministerului de Interne.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE