Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Puya, dosar penal - Cântărețul a fost prins drogat în trafic!

Postat la: 28.04.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Rapperul Puya ar fi fost prins drogat la volan, miercuri la prânz, în București, în urma unui control de rutină al polițiștilor Brigăzii Rutiere.

Polițiștii i-ar fi făcut semn artistului să tragă pe dreapta și l-ar fi testat cu aparatul etilotest. După ce rezultatul a fost zero, agenții i-ar fi cerut să sufle și în DrugTest, iar aparatul ar fi indicat un rezultat pozitiv la cocaină.

„În data de 27 Aprilie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza sectorului 1, au oprit pentru control un autovehicul condus de un bărbat. După verificarea documentelor prevăzute de lege, polițiștii au procedat la testarea preliminară a conducătorului auto cu aparatul DrugTest care a indicat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, persoana în cauză a fost condusă la sediul INML pentru prelevarea mostrelor biologice, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin.1 din Codul Penal. Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului Cercetări Infracțiuni Rutiere din Brigada Rutieră, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1", transmite Poliția Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE