Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prodanca se bucură că Reghecampf ia salariu mare la Baku: o treime e pensia alimentară a lui Bebeto!

Postat la: 26.06.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Laurențiu Reghecampf a dat lovitura după ce a plecat mai mult forțat de la Craiova lui Mihai Rotaru. Și-a găsit echipă în Azerbadjan, pe Neftchi Baku, iar salariul este de trei ori mai mare decât lua la CSU.

40.000 de euro ar fi "leafa" lui Reghe, care se duce însă o bună bucată tot în mâinile Anamariei Prodan. De curând, antrenorul a cerut prin ordonanță președințială dreptul de a-l vedea pe Laurențiu Reghecampf jr, ar instanța nu a stabilit doar orarul de vizită și drepturile lui Reghe, ci și obligațiile, mai exact cuantumul pensiei alimentare. Legea este extrem de clară: Reghe trebuie să-i achite lui Laurențiu jr o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale iar banii vor fi virați retroactiv de la data de la care s-a introdus această cerere de ordonanță președințială, adică din februarie 2022.

Cum a privit vestea Anamaria Prodan? "Eu sunt plecată din țară. M-a sunat avocatul meu și mi-a zis că am câștigat și acest proces. Credeți-mă că nu știu cât am câștigat și m-am și plictisit de toate știrile, că îl sărăcesc pe Laurențiu Reghecampf. Nu. Fiecare om se sărăcește singur. Nimeni nu face ceva împotriva familiei, el este, încă, familia noastră. Până la divorț, el este încă soțul Anamariei Prodan și tatăl copiilor mei și așa trebuie să rămână, tatăl copiilor mei, întotdeauna", a declarat agentul FIFA.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE