Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Prima reactie a Mihaelei Radulescu, dupa ce Stefan Banica a anuntat ca Lavinia Parva e insarcinata

Postat la: 17.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La doar cateva ore dupa ce Stefan Banica Jr. a anuntat ca va fi din nou tata, Mihaela Radulescu a reactionat pe o retea de socializare. Vedeta TV nu a facut nicio referire la aceast eveniment, ci a tinut sa le prezinte fanilor un tablou in care apare iubitul ei, Felix Baumgartner.

Stefan Banica Jr si Lavinia Parva traverseaza cea mai frumoasa perioada a relatiei lor: vor deveni parinti. Datorita trecutului amoros tumultuos, toata lumea e curioasa sa vada reactiile fostelor partenere. Ieri, Andreea Marin le-a aratat fanilor cum se pregateste de Craciun, iar la doar cateva ore a venit randul Mihaelei Radulescu. Vedeta TV a postat o fotografie in care apare un tablou cu Felix Baumgartner, partenerul ei. „Atunci cand arta il intalneste pe Felix", este comentariul care insoteste imaginea.

Nunta cu Mihaela Rădulescu a fost una "absolut normală", spune Cristi Brancu, numai că - din ceea ce afirmă Mihaela Rădulescu - "ea a dansat la nuntă mai mult cu scena, pentru că Ștefan era pe scenă. Rochia Mihaelei Rădulescu s-a rupt la biserică, iar Ștefan și-a cântat la propria nuntă. Ori se spune că acel cântăreț care cântă la nunta lui nu o să aibă noroc", continuă Cristi Brancu.

A existat și un alt semn care ar fi putut să însemne ghinion pentru cei doi. Au făcut luna de miere în Marea Roșie. "Mihaela Rădulescu a făcut scufundări, ocazie cu care Mihaela Rădulescu a avut niște julituri fantastice. Practic, luna de miere n-a fost lună de miere. ... Într-o bună zi, Mihaela a zis că Ștefan n-a mai venit acasă, ar fi fost ceva, ar fi încercat Ștefan să facă un divorț mai dur. Problema e că ea se îndrăgostise de Elan Schwartzenberg și după cum știți cu Elan nu e bine să glumești. Prin urmare, totul s-a încheiat așa cum se cuvine", a continuat Cristi Brancu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE