Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Previziunile Babei Vanga pentru 2022: "Va izbucni o nouă pandemie, extratereștrii vor căuta forme de viață pe Pământ!"

Postat la: 29.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Vangelia Gushterova, cunoscută ca Baba Vanga, a fost o clarvăzătoare care a prezis atentatul de pe 9 septembrie, decesul prințesei Diana sau Brexit-ul.

Originara din Bulgaria și-a pierdut vederea la 12 ani și apoi a susținut că Dumnezeu i-a dat darul clarviziunii. Înainte să moară, a prezis evenimentele care se vor întâmpla până în 5079, iar ele sunt publicate înainte de începutul fiecărui an. Mulți considerau că posedă capacități paranormale încă dinainte să moară, în 1996, la vârsta de 84 de ani. A mai prevăzut și accidentul nuclear de la Cernobîl sau destrămarea Uniunii Sovietice.

Baba Vanga a prezis și că anul 2022 nu va fi mult mai bun față de 2021. Printre previziunile ei pentru 2022 avem:

- un asteroid numit Oumuamua va fi trimis de extratereștri, în căutarea unor forme de viață pe Pământ.
- se va declanșa curând o nouă pandemie - va porni din Siberia și va fi cauzată de un virus înghețat în prezent, care va fi eliberat în urma încălzirii globale.
- Australia și mai multe țări din Asia vor fi afectate de inundații masive.
- mai multe state se vor confrunta cu lipsa apei potabile, determinată de creșterea necontrolată a populației.
- temperaturile vor depăși 50 de grade Celsius în India, ceea ce va provoca invazii de lăcuste. Culturile agricole vor fi distruse și se va instala foametea.
- poate una dintre cele mai plauzibile predicții pentru anul viitor: oamenii vor petrece tot mai mult timp în fața ecranelor. Cei care sunt dependenți de tehnologie vor fi luați de val și vor confunda lumea virtuală cu realitatea.

Multe personalități din spațiul public au dubii în legătură cu proveniența previziunilor pentru fiecare an și se întreabă dacă ele chiar aparțin Babei Vanga, având în vedere că nu există dovezi scrise. Cunoscută și drept „Nostradamus din Balcani", Baba Vanga făcut și interpretări total eronate: a prezis că Obama va fi ultimul președinte al Statelor Unite și că Al Treilea Război Mondial va începe în 2010.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE