Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Platforma digitala pentru vizionare live de spectacole, sesiuni de sport si cursuri de perfectionare

Postat la: 29.04.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O platforma digitala care faciliteaza accesul online la spectacole artistice live, clase de sport si masterclasses a fost lansata de Vodafone Romania, sub sloganul "Impreuna suntem mai puternici", informeaza operatorul de telecomunicatii.

Potrivit sursei citate, pe platforma au aderat, deja, Tudor Chirila, Irina Rimes, byron, Damian Draghici, The Mono Jacks, Cornel Ilie, Ovidiu Lipan Tandarica, Alexandra Usurelu, dar si artisti independenti, precum Jean Gavril, Dragos Moldovan sau Alina Manole. De asemenea, romanii sunt invitati sa urmareasca momente de teatru live interpretate de Florin Piersic Jr., Serban Pavlu, Dorina Chiriac sau Marius Chivu.

In plus, utilizatorii platformei vor avea acces la cursuri variate, precum: hairstyling (Sorin Stratulat), cooking (Alex Petricean), gaming (Maximilian Ioan) sau magie (Marius Dragus). De asemenea, platforma digitala a Vodafone ii ajuta pe oameni sa continue sa faca exercitii fizice si sa mentina un stil de viata sanatos si echilibrat, prin participarea la cursuri de fitness online care includ yoga, cardio & balet, dar si antrenamente functionale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE