Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pentru prima dată, o vietnameză a fost încoronată Miss Grand International

Postat la: 05.12.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Pentru prima dată în istoria concursului Miss Grand International, reprezentanta frumuseții vietnameze, Nguyen Thuc Thuy Tien, a luat Marele Premiu la concursul de frumusețe Miss Grand Internațional din Thailanda.

Reprezentantul vietnamez Nguyen Thuc Thuy Tien a depășit 59 de frumuseți din țări și teritorii din întreaga lume și a câștigat coroana Miss Grand Internațâtional 2021, care a avut loc în 4 decembrie la Bangkok în Thailanda. Nu numai că este prima reprezentantă vietnameză care a fost încoronată pe cea mai înaltă treaptă în această arena frumuseții, dar Thuy Tien este și una dintre frumusețile care a intrat în top 10 al concursului prin votul publicului. Datorită performanțelor sale excelente, Thuy Tien a „depășit" adversare dificile din Ecuador, Puerto Rico, Brazilia și Africa de Sud.

Anterior, când a ajuns în top 10, concurenta Thuy Tien a apărut pe scenă în aceeași rochie, a prezentat mesajul opririi războiului și violenței, într-o engleză clară și fluentă. Frumusețea născută în 1998 afirmă că: „Pacea este ca atmosfera din jurul nostru. Trăim cu ea în fiecare zi, ne gândim la asta în fiecare zi, dar uneori nu ne gândim la responsabilitatea noastră de a proteja pacea. Trebuie să susținem dragostea și pacea. Crescând într-o familie fără părinți, am fost învățat să apreciez dragostea. Astăzi, sunt alături de cei care se simt părăsiți, respinși. Vreau să răspândiți dragoste și empatie oamenilor din jur, astfel încât războiul și violența să nu mai aibă loc."

Marian Gârleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE