Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Pe furiș, ca la nuntă! Dani Oțil și-a botezat fiul înainte de restricții

Postat la: 24.10.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacă ce au făcut nuntă, masă și dans în luna mai, în prima zi după relaxarea restricțiilor în Capitală, acum Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil n-au avut încotro. Și s-au grăbit pentru botezul fiului lor, ca să prindă ultima zi când mai puteau face petrecere cu invitați, înainte de intrarea în vigoare a noilor restricții pentru limitarea pandemiei de Covid-19.

Așadar, astăzi, Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat fiul, Luca Tiago, în vârstă de o lună și câteva zile. Și evident că nimeni n-a dat din casă. Exact ca și la nuntă, matinalul de la Antena 1 s-a organizat pe furiș, fără ca cineva să bănuiască măcar ce intenții au. De altfel, s-a aflat despre eveniment, abia după ce ei au lăsat să scape detalii pe rețelele de socializare. Gabriela a fost cea care a anunaț că se îndreaptă spre petrecerea de botez, pe contul ei de Instagram. Asta în timp ce Dani, ca de obicei, a ținut să facă și puțin haz de situație. "Mergem la botez", a spus Gabriela Oțil, iar soțul ei a dat-o pe glume: "Eu nu mă dezbrac să intru în chestia aia cu apă". Petrecerea care a urmat după ceremonia religioasă a avut loc la restaurantul patronat de Dani.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE