Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Omul de știință care susține că a reușit să inverseze îmbătrânirea explică pașii secreți ai metodei sale

Postat la: 05.05.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

David Sinclair, un biolog molecular de la Harvard, a dezvăluit că a găsit o metodă pentru menținerea unei vârste biologice optime și a afirmat că a reușit să își inverseze propriul proces de îmbătrânire urmând patru pași simpli.

Într-un amplu material publicat în presa de specialitate, David Sinclair afirmă că, atunci când își verifică vârsta biologică, ADN-ul său se înregistrează ca având doar 43 de ani, deși are de fapt 53 de ani. Ca atare, el spune că a reușit să își inverseze îmbătrânirea, permițând corpului său să îmbătrânească mai încet.

Potrivit lui Sinclair, pașii secreți pentru a inversa îmbătrânirea nu necesită niciun fel de intervenție chirurgicală intensă. În schimb, el spune că suplimentele, mai puțin stres și chiar postul intermitent l-au ajutat să își reducă vârsta biologică și să își mărească longevitatea vieții.

Cu toate acestea, este important de reținut că, deși acești pași s-au dovedit a fi de ajutor și au fost legați de beneficii pentru sănătate de mai multe studii, efectele lor reale asupra creșterii longevității vieții umane sunt încă netestate și în curs de cercetare.

Ca atare, acești pași nu ar trebui să fie tratați ca un sfat medical, deoarece știința din spatele lor este încă foarte neclară. Pașii despre care Sinclair spune că l-au ajutat să-și inverseze îmbătrânirea sunt însă foarte simpli.

Exercițiile fizice, esențiale

Primul pas, spune el, este că face exerciții aerobice de cel puțin trei ori pe săptămână. Nu este un secret că exercițiile fizice sunt bune pentru sănătate și ajută la promovarea creșterii sănătoase a mușchilor.

Ceaiul verde

Următorul pas de inversare a îmbătrânirii pe care Sinclair îl jură este să bea ceai verde de o dată sau de două ori pe zi. Beneficiile ceaiului verde pentru sănătatea ta au fost abordate de mai multe ori în diferite studii, iar Sinclair spune că adăugarea acestuia în dieta ta zilnică este o modalitate bună de a ajuta la încetinirea ceasului de tic-tac al corpului tău. El ia, de asemenea, câteva suplimente care conțin resveratrol, un compus despre care se crede că ajută la încetinirea îmbătrânirii organelor din corpul uman.

Postul intermitent

Mai mult, el spune că postul intermitent a fost de mare ajutor pentru obiectivele sale de a-și reduce vârsta biologică.

Reducerea stresului

În cele din urmă, ultimul pas de inversare a vârstei pe care David Sinclair spune că l-a urmat pentru a ajuta la încetinirea îmbătrânirii sale este evitarea idioților și a nesimțiților ori de câte ori este posibil. Acest lucru ajută la reducerea stresului, ceea ce Sinclair spune că poate ajuta, de asemenea, la scăderea vârstei biologice.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE