Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O tanara fotomodel, fosta miss, a murit in conditii tragice, la 20 de ani

Postat la: 09.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O tanara fotomodel, fosta Miss Teen Universe, a murit in conditii tragice, la doar 20 de ani. Lotte van der Zee, originara din Olanda, a suferit un atac de cord, chiar in ajunul zilei sale de nastere.

Tanara olandeza era intr-o vacanta impreuna cu familia, pentru a-si celebra ziua de nastere intr-o statiune de schi din Austria. Cu doar o zi inainte de a implini 20 de ani, Lotte van de Zee s-a simtit foarte rau. Nu a venit la micul dejun, iar parintii au gasit-o in pat, in camera. Cateva ore mai tarziu, ea a suferit un atac de cord.

Din cauza starii grave, a fost preluata din statiunea austriaca si dusa la un spital din Germania. A stat 2 saptamani in coma, iar pe 6 martie, medicii au pronuntat decesul. "Perla noastra, care insemna totul pentru noi, a murit miercuri seara, pe 6 martie, la 22:47. E incredibil de ireal ca draga noastra Lotte nu mai este langa noi. Inimile noastre sunt frante", au scris parintii fetei, intr-un mesaj.

Potrivit Daily Mail, cauzele decesului fetei nu sunt, deocamdata, cunoscute. Parintii spun ca, in noaptea dinainte de a suferi atacul de cord, fata a fost intr-un club cu prietenii, de unde s-a intors insa zambitoare. Aleasa in 2017 Miss Teen Universe, Lotte urma o cariera in modeling.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE