Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O romanca din Spania si-a pozat sotul in pat cu amanta dezbracata și tot ea a fost cea condamnata la sase luni inchisoare!

Postat la: 13.10.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O romanca din Spania a fost condamnata definitiv la 6 luni de inchisoare si la plata unor despagubiri morale pentru ca a fotografiat-o pe amanta sotului ei in timp ce se afla in pat cu acesta si a amenintat sa faca fotografiile publice.

Barbatul si-a cunoscut amanta la finalul anului 2012 la biserica la care mergea impreuna cu sotia lui. Timp de aproape un an, cei doi au reusit sa-si ascunda aventura, insa, la un moment dat barbatul a dus-o acasa pe amanta, iar sotia a aparut pe neasteptate si i-a prins in pat. Femeia i-a lovit pe cei doi, dupa care i-a fotorafiat. Mai mult, l-a obligat si pe sotul ei sa-si pozeze amanta dezbracata. La final, sotia a dat-o afara din casa pe amanta fara haine si a amenintat-o ca daca nu-i lasa sotul in pace va imprastia fotografiile cu ea in tot orasul.

La acel moment amanta a facut plangere impotriva celor doi soti. Curtea Suprema a confirmat recent pedeapsa pronuntata initial de Tribunalul Provincial Tarragona si, in acelasi timp, l-a condamnat si pe barbat la aceeasi pedeapsa pentru tratament degradant. Pe langa cele 6 luni de inchisoare, sotia este obligata sa-i plateasca amantei o despagubire de 600 de euro.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE