ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




O polițistă și-a riscat viața pentru a salva un șofer bolnav pe autostradă. S-a urcat în mașina acestuia prin geamul portierei VIDEO

Postat la: 19.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un gest eroic al unei polițiste a prevenit o tragedie pe autostradă. După ce a observat că un șofer conduce haotic și a înțeles că trece printr-o urgență medicală, femeia s-a urcat prin geamul portierei șoferului în autoturism pentru a-l opri.

Incidentul a avut loc într-un comitat din Michigan, iar imaginile au fost publicate chiar de secția de poliție. Șoferul, un bărbat în vârstă de 63 de ani, conducea cu 8 km pe oră, motiv pentru care poliția a fost trimisă să investigheze.

Când polițista și-a dat seama că ceva nu este în regulă, pentru că șoferul pare confuz și nu răspunde la cererile formulate, ea a urcat în mașina acestuia prin geamul de la portieră și a reușit să oprească autovehicului.

Gestul curajos al polițistei americane a venit la timp pentru a preveni o tragedie, iar bărbatul a fost transportat rapid la un spital. Familia acestuia și medicii au confirmat că era vorba de o situație medicală.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE