Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O femeie ofițer a demisionat din penitenciar după ce s-a îndrăgostit la muncă de cel mai periculos traficant de droguri din București!

Postat la: 30.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie ofițer a demisionat din funcția pe care ocupa la penitenciarul Margineni după ce a început o relație cu Cristian Marian Beja, un interlop cunoscut pentru traficul cu droguri din cluburile bucureștene.

Femeia a demisionat lunea trecută, pe 22 august, pentru a putea continua relația cu deținutul acuzat de omor calificat, trafic de droguri, prostituție, șantaj și evaziune fiscală. Acesta din urmă a fost între timp eliberat din arestul preventiv. Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor transmite că în anul 2021, femeia ofițer a fost „premiată" cu majorarea cu 50% a salariului, pe o perioadă de trei luni, „pentru lucări de excepție și misiuni speciale. Sindicaliștii se întreabă ironic „care au fost acele lucrări de excepție și misiuni speciale?".

De cealaltă parte, interlopul Marian Beja a fost eliberat din arestul preventiv pe 13 august, iar femeia ofițer a demisionat câteva zile mai târziu. „Însă, în scurt timp idila cu infractorul s-a destrămat, iar femeia ofițer iși dorește reîncadrarea în sistemul penitenciar", anunță sindicatele din penitenciar. Pe 28 iulie, Curtea de Apel București a decis să înlocuiască în cazul lui Bejan arestul preventiv cu arestul la domiciliu. El se afla în arest din 2 octombrie 2020. Potrivit DIICOT, Marian Bejan ar fi fost liderul unei grupări deosebit de violente care se ocupa cu activități de proxenetism în vestul Europei. În martie 2021, Bejan a fost trimis în judecată pentru o mulțime de infracțiuni printre care proxenetism, spălare de bani, șantaj și instigare la omor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE