ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




O femeie de 36 de ani s-a căsătorit cu ea însăși. După un an de căsnicie a luat o decizie la fel de bizară

Postat la: 13.09.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Suellen Carey, o influenceriță din Marea Britanie, Londra, a captat atenția globală anul trecut când a ales să își jure iubire veșnică într-o ceremonie „sologamică", căsătorindu-se cu ea însăși. La un an de la acest gest inedit, Carey a hotărât să pună capăt „căsniciei", declarând că experiența nu a fost deloc ceea ce își imaginase.

În ciuda tuturor eforturilor de a face această căsnicie funcțională, inclusiv participarea la sesiuni de terapie de cuplu în care era singură, Suellen Carey a ajuns la concluzia că relația cu sine nu va avea succes. Deși inițial entuziasmată de conceptul său unic, Carey a descoperit că s-a simțit mai singură decât anticipase.

Într-un interviu recent, Carey a discutat despre dificultățile întâmpinate în relația sa cu sine, subliniind că presiunea de a fi perfectă a fost extrem de epuizantă. „Am realizat că, în ciuda dorinței mele de a face să funcționeze această căsnicie, am ajuns să mă simt izolată și copleșită," a declarat ea, potrivit realitatea.net.

Cu toate acestea, tânăra vede această experiență ca pe o oportunitate de învățare și creștere personală. Ea consideră că divorțul a pregătit-o pentru noi perspective și șanse, inclusiv posibilitatea de a găsi un partener în viitor.

Suellen Carey își exprimă acum dorința de a deschide ușa către noi oportunități, având încredere că lecțiile învățate în timpul căsniciei cu sine îi vor fi de folos în viitor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE