Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












O bucată de aur care cântăreşte 2,6 kilograme a fost găsită cu ajutorul unui detector de metale!

Postat la: 29.03.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un bărbat a găsit cu ajutorul unui detector de metale o bucată de aur care cântărește 2,6 kilograme. Bărbatul, originar din Austria a descoperit o piatră de 4,6 kg, care conținea aur în valoare de 160.000 de dolari.

În urma unei evaluări efectuate de un specialist s-a descoperit faptul că aurul din interior cântărea 2,6 kilograme. „Sunt în industria aurului de 43 de ani și este cel mai mare specimen de aur pe care l-am văzut. Este cel mai mare pe care l-am văzut", a spus Kamp pentru NCA Newswire.

Descoperirea a fost făcută în Victoria, regiunea preferată a căutătorilor de aur din anii 1800.Darren Kamp, care a evaluat și a cumpărat bucata de aur, a declarat că este cea mai mare pe care a văzut-o în cei 43 de ani de carieră.

„Am fost pur și simplu uimit... Este o descoperire unică în viață", a declarat el pentru BBC. Deși astfel de descoperiri sunt rare, se estimează că Australia are cele mai mari rezerve de aur din lume.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE