Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nutriționistul Mihaela Bilic vorbește despre dieta "Moromete": Ce faci atunci când ai atins numărul maxim de calorii

Postat la: 10.01.2023 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Perioada sărbătorilor s-a încheiat, iar acum mulți dintre noi ne facem griji cu privire la kilogramele acumulate în plus această perioadă. Din punctul de vedere al medicului nutriționist Mihaela Bilic, problema kilogramelor acumulate de sărbători se rezolvă simplu.

„Voi ați auzit de Dieta Moromete? Zice cam așa: ai bani, mănânci, n-ai bani, nu ți-e foame. Eu vreau să completez și să zic: nu e că nu ai bani, nu mai ai buget de calorii. Că dacă ar fi și caloriile astea puse pe un card, precum banii, am realiza că e buget limitat. Tu mănânci relaxat, bagi aperativ, bagi fel principal, bagi și un desert, bagi cardul în bancomat, bip, fonduri insuficiente", explică dr. Bilic. „Ei, acum să te văd, șmechere, că dacă n-ai cu ce, degeaba vrei. Așa că gândiți-vă la mâncare exact ca la bani. Suntem niște săraci, fraților, nu e că putem fără număr, dacă la bani ne mai permitem, la calorii e jale. Și când s-a terminat bugetul, e cu foame", mai spune medicul nutriționist.  „Și asta nu ne place, dar n-avem ce face. Trebuie să răbdăm, că bugetul de calorii nu se întinde. Și dacă l-ai mâncat azi pe tot, rabzi toată luna", a explicat Mihaela Bilic.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE