Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nuami Dinescu, despre tentativele de suicid de la metrou din ultimele zile. "Vă implor, ridicați-vă privirea către oamenii din jur"

Postat la: 03.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

În data de 2 ianuarie, un tânăr de 18 ani s-a aruncat în fața metroului, în stația Costin Georgian. Tânărul a fost scos de sub rama de metrou conștient și i-au fost acordate imediat îngrijiri medicale.

În data de 3 ianuarie, un incident asemănător a avut loc la stația de metrou Piața Romană. O persoană a fost lovită joi de metrou, la stația Piața Romană. Din primele informații, ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere. Bărbatul ar fi fost în galerie, la 50 de metri de peron.

Actrița Nuami Dinescu și-a exprimat îngrijorarea față de cele întâmplate în ultimele două zile la metroul bucureștean. „3 ianuarie 2019, circulația la metrou s-a închis, e a doua tentativă de suicid. Nu știu exact ce se întâmplă, dar stau la gura de metrou cu un ghem în stomac. Ce o fi fost în sufletul lor, Doamne, cât de greu și de singur să fii să alegi să te arunci în fața metroului... Vă rog, vă implor, ridicați-vă privirea către oamenii din jur, nu toți sunt atât de puternici cât să reușeasca să-și ducă poverile singuri", a comentat Nuami Dinescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE