Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Noua Zeelandă: O femeie a fost condamnată, după ce a fost prinsă cu 1.000 de cactuși pe cale de dispariție ascunși pe corp

Postat la: 05.02.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O femeie a încercat să introducă ilegal, în Noua Zeelandă, mai multe plante pe cale de dispariție. Faptele au avut loc în urmă cu doi ani, dar abia acum a fost condamnată.

Femeia, Wenqing Li, în vârstă de 38 de ani, a încercat să introducă ilegal plante rare din China în Auckland de două ori! Prima oară, în martie 2019, femeia a ajuns în NZ cu avionul și a reușit să păcălească securitatea aeroportuară lipindu-și plantele de corp, scrie United Press International (UPI). Atunci, ea a ascuns 947 de plante în dresuri pe care și le-a legat de corp. Când a ajuns pe aeroport, ea a atras atenția câinilor Poliției și a fugit în baie, unde a încercat să arunce plantele.

Valoarea acestora se ridica la 7.200 de dolari. Din fericire, autoritățile au reușit să recupereze multe dintre ele. Apoi, în aprilie 2019, ar mai fi încercat să introducă în această țară, tot din China, 142 de semințe ascunse în carcase de iPad, dar și și peste 200 de ornamente de grădină și ghivece, care la rândul lor conțineau bucăți de tulpină de ferigă. În total, este vorba despre peste 1.000 de plante suculente și cactuși pe cale de dispariție. Acum, Li a fost condamnată la 100 de ore de muncă în folosul comunității și 12 luni de "supraveghere intensă".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE