Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Nou scandal cu medici falsi: Dr. Lana din Republica Moldova marea buze in Romania, ilegal. Pretul unei operatii pornea de la 200 de euro

Postat la: 03.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Politistii de la Investigatii Criminale din Bucuresti si procurori de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 2 au facut joi dimineata trei perchezitii in Bucuresti si judetul Constanta, intr-o cauza privind savarsirea infractiunilor de inselaciune si exercitarea fara drept a unei profesii sau activitati.

In fapt, Serviciul Investigatii Criminale din Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul ca o femeie, care ar pretinde ca este medic, efectueaza interventii chirurgicale minim invazive in domeniul estetic. Femeia se numeste Svetlana Serghei si isi spunea Dr. Lana. Ea inchiriase cabinete medicale in care facea operatii estetice: marea buze, facea operatii de indreptare a nasului si chiar "reconfigura" profilul facial. Preturile interventiilor se ridicau la cateva sute de euro pentru marire de buze, in functie de acidul hialuronic folosit si de cantitate.

Scandalul cu Dr. Lena a inceput in vara acestui an. O clienta care a vrut sa-si modifice forma ochilor intr-un cabinet inchiriat de medicul fals in Bucuresti, nu a fost multumita de rezultat. Iar cand a contactat-o pe cea care o operase i s-a spus ca nu respectase anumite masuri. Clienta a mai spus ca i s-a parut dubios ca discutiile se faceau pe whatsapp si ca se accepta doar plata in numerar. Dupa ce i-a cerut explicatii Dr. Lana i-a promis ca ii da banii inapoi. Insa, ulterior, nu i-a mai raspuns la mesaje clientei. Atunci femeia a facut un grup pe Facebook in care a povestit tot ce a patit. Politia s-a autosesizat si a inceput ancheta.

"Din datele si probele administrate in cauza a rezultat presupunerea rezonabila ca persoana in cauza, fara drept de libera practica pe teritoriul Romaniei, cu sprijinul unor alte persoane, ar fi inchiriat spatii de tip cabinet medical, in care efectua proceduri de microchirurgie estetica. Persoanele urmeaza a fi conduse la audieri la sediul Serviciului Investigatii Criminale din Politia Capitalei. De asemenea, vor fi audiate mai multe persoane care ar fi fost induse in eroare si astfel au solicitat si au fost supuse unor interventii de acest tip", se arata intr-un comunicat al politiei Capitalei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE