ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Mulți oameni îl folosesc greșit: Aceasta este adevărata semnificație a emoji-ului cu inima gri

Postat la: 02.10.2024 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Deși le folosesc adesea, mulți oameni nu știu ce înseamnă cu adevărat culorile individuale ale emoticonurilor colorate sub formă de inimă.

V-ați întrebat vreodată ce mesaj transmiteți cu dacă dați un mesaj cu un emoji sub formă de inimă gri? Iată de ce nu ar trebui să-l ignorați! Inima gri este mai puțin frecventă decât variantele colorate, chiar dacă are o semnificație foarte specială. Acest emoji a fost adăugat la categoria de emoții și zâmbete în 2022. Ca inimă, emoji-ul aparține subcategoriei Emoții.

Inima gri este mult mai sobră și mai distantă decât inimile colorate, în special inimile roșii. Datorită culorii sale neutre, inimii gri nu i se atribuie nicio iubire intimă sau relație apropiată. Cu toate acestea, inima gri exprimă, de asemenea, afecțiune, deși într-o formă mult mai neutră și mai distantă. Pe scurt: inima gri reprezintă simpatie și apreciere, dar și compasiune și empatie.

Emoji-ul simbolizează afecțiunea și sprijinul într-un mod subtil, fără a fi intruziv sau chiar pasional. Prin urmare, emoji-ul este o modalitate bună de a exprima compasiune și simpatie în situații dificile. Inima gri exprimă faptul că sunteți alături de persoana în cauză și că îi veți fi alături dacă este necesar. Situațiile clasice în care este utilizată inima gri includ crizele de viață, cum ar fi despărțirile, pierderea locului de muncă sau doliul. În aceste cazuri, inima gri transmite un mesaj subtil, dar clar.

În plus față de inima gri, există alte emoji ale căror mesaje indică, de asemenea, în direcția afecțiunii și a prieteniei profunde, dar fără factorul dragoste și pasiune:

  • Inima albă: Acest emoji reprezintă afecțiunea, empatia și grija.
  • Inimă galbenă: Simbolul exprimă o legătură profundă cu multă putere.
  • Inimă portocalie: Un emoji care reprezintă o prietenie strânsă.
  • Inimă maro: Acest emoji transmite apropierea de natură și un sentiment de siguranță.
DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE