Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Moartea invaluita in mister a unei vedete de pe Instagram. Cadavrul, gasit fara haine, la marginea unui drum

Postat la: 01.12.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alexis Sharkey, un influencer cunoscut de pe Instagram, a fost gasita complet dezbracata, pe marginea unui drum, la doua zile dupa ce fusese data disparuta.

A fost vazuta ultima data cu doua zile inainte de a muri chiar la ea acasa, in Houston, Texas. Ramasitele au fost descoperite duminica, 29 noiembrie, dupa cum a anuntat chiar mama ei, potrivit NBC News. Cadavrul a fost descoperit de un angajat de la Drumuri, din Houston, cand a observat ceva tulburator, picioare iesind de sub tufisuri.

Vedeta nu avea rani vizibile pe corp, iar cauza mortii ramane o enigma. Politia investigheaza moartea misterioasa, iar rezultatele autopsiei sunt in asteptare. "Cu inimile frante, Mike si cu mine vrem sa va anuntam ca a fost gasit corpul lui Lexi... Va rog, dati-ne timp sa trecem peste aceasta pierdere incredibila pentru familia noastra si pentru aceasta lume! Ne va fi dor de tine, Iubire", a scris mama femeii pe o retea sociala.

Alexis era cunoscuta pe Instagram pentru sfaturile ei referitoare la ingrijire si frumusete. Sotul ei i-a observat primul absenta, astfel ca a alertat-o pe soacra lui, care a spus ca, desi este o fire independenta, niciodata nu ar fi plecat atata timp de acasa fara sa spuna nimanui unde se duce.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE