Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mister total: Sute de oi din China au mers în cerc timp de 12 zile la rând si nimeni nu-si explică de ce VIDEO

Postat la: 19.11.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sute de oi se plimbă în mod straniu în cerc de 12 zile la rând în regiunea Mongolia interioară din nordul Chinei. Comportamentul bizar, surprins pe o înregistrare video de supraveghere, arată turma mare mărșăluind continuu în sensul acelor de ceasornic într-un cerc aproape perfect într-o fermă.

Înregistrarea video a scenei ciudate a fost postată miercuri pe Twitter de publicația chineză de stat People's Daily, care a relatat că oile sunt perfect sănătoase, iar cauza comportamentului rămâne un mister. Proprietara oilor, identificată ca fiind o doamnă - Miao - , a afirmat că spectacolul a început cu câteva oi înainte ca întreaga turmă să se alăture, a spus Metro. Deși la fermă există 34 de țarcuri pentru oi, doar oile dintr-unul dintre țarcuri s-au comportat în acest fel.

Ele au fost în mișcare din 4 noiembrie. Unii au speculat că comportamentul oilor ar putea fi cauzat de o boală bacteriană numită listerioză - cunoscută și sub numele de "boala cercurilor". "Inițial, animalele afectate sunt anorexice, deprimate și dezorientate. Ele se pot propulsa în colțuri, se pot sprijini de obiecte staționare sau se pot roti în cerc spre partea afectată", potrivit Manualului Merck.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE