Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mihai Constantinescu spune adevarul despre starea lui de sanatate. "Tuturor le-am spus. Solutie nu exista"

Postat la: 05.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihai Constantinescu a ajuns zilele trecute de urgenta la spital, in urma unui atac de panica provocat de cutremurul care a avut loc in Capitala. Artistul a vorbit sincer despre suferinta lui si a recunoscut ca pentru asta, nu exista solutie.

„Sunt foarte multi oameni care ma suna sa ma intrebe daca am murit", a spus Mihai Constantinescu la Antena Stars. „Tuturor le-am spus. Vointa si lumina. Solutie nu exista. Trebuie sa gasesti variatia unei medicatii. Nu exista o zi egala cu celalalta. In noaptea cutremurului, eu m-am speriat. Am avut o perioada mai putin fericita, cu usoara anxietate, cu atacuri de panica. In acea noapte, chestiunea a exagerbat. In dupa-amiaza zilei urmatoare, stand pe fotoliu acasa, am simtit ca dintr-o tensiune normala, creste foarte tare si-mi crapa capul. Eu m-am speriat tare, Simona s-a speriat foarte tare. Am mers la spital si mi-am facut toate analizele posibile si imposibile si au iesit toate foarte bune. Ne-am intors acasa", a mai spus Mihai Constantinescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE