Mihaela Rădulescu: Ce se întâmplă la Ferma de la Pro TV când camerele se opresc
Postat la: 06.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS
0
Emisiunea "Ferma", difuzată de postul de televiziune Pro TV, se bucură de audiență din ce în ce mai mare, iar telespectatorii doresc să afle cât mai multe informații... din interior. Cei care urmăresc cu interes show-ul de televiziune sunt încântați atunci când primesc informații despre tot ceea ce se întâmplă în spatele camerelor de luat vederi sau atunci când acestea sunt oprite.
18 vedete concurează pentru râvnitul titlu de "Fermierul anului" și, firește, pentru premiul consistent de 50.000 de euro. Recent, Mihaela Rădulescu a oferit protv.ro informații foarte interesante despre tot ceea ce înseamnă "Ferma".
"Am făcut tura completă a tuturor încăperilor în care a fost instalată aparatura de televiziune pentru un reality show - e NASA reloaded! Pereți întregi de monitoare, zeci de oameni cu căști pe urechi, care ascultă, în ture, tot ce se vorbește în casă și loghează momentele importante, camere pline cu aparatură pentru sunet, editare, camere independente, lumini, baterii, cabluri... Practic, e o stație de televiziune mutată integral în creierii munților, cu peste 100 de oameni care muncesc zi și noapte (...), mai ales că am avut săptămâni în șir de zăpadă abundentă, întreruperi de curent, fără semnal. Am venit zile în șir în Ferma doar în mașina cu plug, nu se putea ajunge cu nimic altceva de unde stau eu la Ferma".
Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan.
Sunt "tone de peripeții", transmite Mihaela Rădulescu fanilor, iar acestea nu pot fi văzute, din păcate, la televizor. Și, totodată, Mihaela confirmă că este vorba despre un proiect de televiziune foarte dificil. "V-aș povesti în neștire despre tonele de peripeții prin care am trecut noi toți, nu concurenții, și pe care voi nu le vedeți la televizor. Incredibil de greu acest proiect, dar uite că a meritat - suntem lideri de audiență din prima săptămână și publicul nu mai vrea să plece din Ferma. Le sunt foarte recunoscătoare, în numele tuturor celor care muncim aici, fără absolut nicio zi de pauză de când am venit".
DIN ACEEASI CATEGORIE...
ULTIMA ORA
-
Adevăratul motiv pentru care Donald Trump vrea să cumpere Groenlanda: Rolul strategic în economia mondială
Preocupările privind intenția lui Donald Trump de a prelua controlul asupra Groenlandei sunt și mai intense după ce acesta a fost învestit în funcție. Asta înseamnă că SUA ar putea obține o poziție strategică economică și militară extrem de importantă la nivel mondial, dacă noul președinte va obține ce își dorește, arată Radu Puiu, analist financiar în cadrul XTB România.
-
Furtuna economică perfectă. Cum arată perspectivele analiștilor financiari în timp ce Consiliul European strânge cu ușa România
Deficitul bugetului de stat prognozat pentru anul 2025 s-a majorat la valoarea medie a anticipaţiilor de 7,3% din PIB, iar anticipaţiile de creştere economică se situează la valoarea medie de 1,3%, potrivit estimărilor analiştilor Asociaţiei CFA România.
-
Donald Trump numește un controversat om de afaceri ambasador al SUA în Uniunea Europeană
Donald Trump anunță, miercuri, că l-a numit pe Andrew Puzder, fost patron al lanțurilor de fast-food Hardee's și Carl's Jr, în funcția de ambasador al Statelor Unite în Uniunea Europeană.
-
Doi experți de la Yale dezvăluie: Lovitura mortală a lui Trump care duce la sfârșitul guvernării lui Putin
Jeffrey Sonnenfeld și Steven Tian, doi experți de la Institutul Yale din Statele Unite, dezvăluie într-o analiză cum o lovitură mortală a lui Donald Trump ar putea duce la sfârșitul regimului lui Putin. Noul președinte al SUA și-a orientat poziția față de Putin, odată ce a aflat cât de slabă este cu adevărat economia Rusiei.
-
Polul Nord magnetic și-a modificat poziția neasteptat de mult: Se îndreaptă spre Rusia și poate avea consecințe grave
Spre deosebire de Polul Nord geografic, care are o amplasare fixă, poziţia Polului Nord magnetic este determinată de câmpul magnetic al Pământului, care este în continuă mişcare.
-
DAVOS - Cel mai mare fond suveran din lume avertizează: Inflaţia alimentată de tarife reprezintă unul dintre cele mai mari riscuri
CEO-ul Norges Bank Investment Management din Norvegia, care administrează cel mai mare fond suveran din lume, a declarat marţi, la Forumul Economic Mondial de la Davos, că inflaţia alimentată de tarife reprezintă unul dintre cele mai mari riscuri pentru pieţele financiare în 2025.
-
S-a aflat nota de plată pentru eliberarea de Rusia: Europa trebuie să cumpere gaze de șase miliarde de dolari de la americani
Europa ar putea fi nevoită să achiziţioneze în această vară cel puţin 100 de nave încărcate cu gaze, în valoare de aproximativ şase miliarde de dolari la preţurile actuale, pentru a înlocui stocurile de gaze, după scăderea nivelului din depozite, în urma vremii nefavorabile şi a opririi livrărilor din Rusia.
-
Călin Georgescu face o declaratie neasteptata legata de serviciile secrete si relatii cu ofiteri de informatii
Călin Georgescu, candidat independent la Președinția României, face o declarație bizară într-un interviu la Marius Tucă Show. Georgescu afirmă că are contacte în interiorul serviciilor de informații, iar „oameni de bună credință" din aceste structuri îi dau acces la rapoarte.
-
Cele mai comune probleme la buldoexcavatoare
Buldoexcavatoarele sunt utilaje esențiale în construcții, agricultură și multe alte domenii, fiind proiectate să îndeplinească sarcini diverse, precum săparea, încărcarea și manipularea materialelor. Deși sunt robuste și puternice, ca orice echipament, pot întâmpina probleme în timpul utilizării.
DIN CATEGORIE
- TOP CITITE
- TOP COMENTATE
- 1.Porți un smart watch? Ai risc crescut de cancer din cauza unor substanțe toxice despre care companiile nu scot o vorbă
- 2.Noul Nostradamus a facut șapte previziuni înfricoșătoare pentru 2025
- 3.Un bărbat a trimis salivă de șopârlă pentru testarea ADN-ului dezvăluind frauda totală a afirmațiilor privind ascendența umană
- 4.Dacă nu ești atent vei transforma cafeaua într-o băutură otravitoare
- 5.O cercetare absolut surprinzătoare schimba total datele care se stiau pana acum despre cum poți trăi mai mult
- 6.Urmează să intrăm în Anul Șarpelui: 2025 va fi un an al transformărilor profunde
- 7.Încep pregătirile pentru unul dintre cele mai mari experimente globale. Ce presupune și ce vor să afle cercetătorii
- 8.Mărturisirea Dacianei Sârbu înainte de divorțul de Victor Ponta: "Am trecut prin iad!"
- 9.Care e legatura dintre longevitate si cat de des respiri. Rezultatul este unul șocant dar argumentat stiintific
- 10.Mihaela Bilic face dezvăluiri: Ce conțin de fapt conservele de pește pe care le cumpără românii
comentarii
Adauga un comentariuAdauga comentariu