Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mesaj viral al lui Bebeto cel Mic după ce Reghecampf și-a dus amanta în Grecia iar Prodanca a părăsit România!

Postat la: 28.07.2021 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bebeto Reghecampf este mezinul cuplului Ana Maria Prodan - Laurențiu Reghecampf si este de mic foarte "acid" in comentarii, mesajele sale pe retelele de socializare devenind virale.

Scandalul pe tema divorțului cuplului Prodan - Reghecampf continuă. Bebeto cel Mic, cum i se mai spune in alint, a avut din nou o reacție tăioasă după ce presa a scris că tatăl său și-a dus amanta în Grecia iar mama sa a parasit România de nervi, cu o destinatie exotica, după ce si-a amenintat sotul, din nou, cu divortul, dar si cu "razbunarea", ziaristii de tabloide presupunad ca ar fi vorba ca Ana-Maria sa-l insele la randul el cu un "macho" de prin meleaguri departate.

Presa de scandal mai scrie că Laurențiu Reghecampf a fost surprins petrecând la un restaurant exclusivist, alături de prietenii săi și de Corina, presupusa sa amantă. La scurt timp după, Bebeto a postat un mesaj care a strâns mii de likeu-uri în doar câteva ore. "Don't give second chances" ("Nu oferi a doua șansă"), este mesajul scris de Bebeto.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE