Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maria Ghiorghiu aruncă bomba: "Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!"

Postat la: 08.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Maria Ghiorghiu a găsit-o pe Elodia Ghinescu! Clarvăzătoarea a avut o viziune extraordinară, din care reiese că este vorba despre o crimă încă neelucidată și de un cadavru care nu a fost găsit de anchetatori.

Maria Gheorghiu a scris pe blogul personal că a "văzut" cu ochii minții un copac înalt, cu multe ramuri groase, iar o siluetă se chinuia să se agațe de ramurile respectivului copac.

"În acest moment, chiar daca eram cu ochii pe monitor, vad in spatele meu inspre Est, vad un Cer de ziua si un copac mai inalt si cu multe ramuri groase, cu o coroana frumoasa si infrunzita.Vad o silueta care se chinuia ca sa agaţe de ramurile copacului un sac de nailon de culoare neagra. Sacul era facut ca un balot, iar in sac parea a fi un cadavru. Lungimea sacului negru, dar si volumul lui, era de statura unui om. Sacul era legat bine cu sfoara groasa de cânepa", a scris prezicătoarea.

Ulterior, Maria Ghiorgiu a venit cu precizări şi noi dezvăluiri: "Dezminţire! Rămăşiţele Elodiei Ghinescu sunt zidite în peretele unei case de la ţară!", a scris, joi, prezicătoarea pe blogul ei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE