Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Margherita din Clejani a condus sub influenţa drogurilor şi a provocat un accident. Cum au gasit-o poliţiştii pe artistă

Postat la: 23.05.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O șoferiţa, cunoscută ca artista Margherita de la Clejani, a condus maşina sub influenţa drogurilor. Ea a lovit cu autoturismul său o altă maşină care era parcată pe bulevardul Gheorghe Şincai din Capitală.

Imediat după producerea accidentului, poliţiştii care au ajuns la locul producerii accidentului au văzut-o pe Margherita din Clejani că nu îşi putea controla gesturile, tocmai de aceea au decis să o testeze atât pentru alcool cât şi pentru droguri. Aşa au ajuns angajaţii M.A.I la concluzia că artista şi-a condus autoturismul sub influenţa drogurilor.

Ea a fost condusă la Institutul Naţional pentru Medicină Legală pentru probe biologice. Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele artistei pentru conducerea unui autoturism sub influenţa substanţelor psihoactive.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE