Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marcel Avram o aduce pe Paris Hilton la Craiova la un mare festival muzical. Sexy-mostenitoarea lanțului hotelier Hilton e vedeta principala

Postat la: 06.08.2022 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Paris Hilton vine la cel mai mare festivalul din sudul țării, care urmează să aibă loc la sfârșitul lunii august, a declarat, vineri, la Craiova, impresarul Marcel Avram.

Între 26 și 28 august, Complexul Sportiv Craiova (Stadionul Ion Oblemenco) va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din România.

Primii artiști anunțați pe scena festivalului IntenCity sunt C-Block, Clean Bandit, East 17, Jason Derulo, Mahmut Orhan, Nana, Natti Natasha, Ricchi e Poveri, Thomas Anders and the Modern Talking Band, Zucchero.

În perioada următoare, line-up-ul festivalului va fi completat de alte nume mari, promit organizatorii.

„Suntem în linie dreaptă. Sperăm să nu apară sincope. (...) În câteva zile vom aduce la cunoștință publicului și ultimele nume care vor întregi line-up-ul și vă asigurăm că nu sunt nume de neluat în seamă", a spus Antoniu Zamfir, directorul Operei din Craiova, organizatorul festivalului

Vineri, cel care a inspectat stadionul Ion Oblemenco pentru a vedea dacă totul corespunde standardelor a fost impresarul Marcel Avram. El îi aduce pe scena festivalului IntenCity de la Craiova pe DJ Snake, Jason Derulo, Afrojack, Luis Fonsi, Clean Bandit, Zion Y Lennox, Paul van Dyk, Mahmut Orhan și Faydee. El a spus că la festival vine și Paris Hilton.

„Sunt foarte bucuros că sunt pe acest stadion din Craiova. Așa un stadion nu am văzut de mult timp. Avem șansa să facem un mare eveniment și suntem toți bucuroși că pentru prima dată în Craiova facem ceva care nu a existat înainte. (...) Mi s-a cerut să facem muzică pentru toată lumea. (...) Mulți artiști mi-au spus că nu știau nimic despre Craiova înainte. O să avem niște artiști care nu au fost nici la București înainte. (...) Vreți să știți dacă vine Paris Hilton? Da! Vine", a spus Marcel Avram.

Marcel Avram a lucrat în cariera sa de peste 50 de ani cu AC/DC, Pink Floyd, Eric Clapton, Metallica, Elton John, Prince, Paul McCartney, Rod Stewart, și, mai ales, Michael Jackson, căruia i-a prilejuit cele mai importante turnee europene, care au inclus concertul de la București în anul 1992.

Viceprimarul Craiovei, Aurelia Filip, a spus că festivalul este pentru toate vârstele.

„Craiova se va transforma într-un pol al distracției. (...) Craiova este pregătită în orice moment să primească turiștii. Îi așteptăm pe toți și le promitem seri și zile minunate. Noi, municipalitatea, vom avea grijă ca artiștilor să li se îndeplinească toate condițiile", a spus Aurelia Filip.

Autoritățile speră că peste 15.000 de festivalieri vor fi prezenți la IntenCity.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE