Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Legătura neștiută dintre Cristi Borcea și cântăreața Tinna Latina! A explodat "bomba"

Postat la: 24.09.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A explodat "bomba" în showbizul din România după ce s-a aflat ce legătură există, de fapt, între Cristi Borcea și cântăreața Tinna Latina. La scurt timp după debutul ei în muzică, frumoasa brunetă a ajuns în topurile muzicale din România, dar și în cele din alte țări printre care se numără și Turcia.

Tinna Latina, pe numele din buletin Maria Cristina Călin, este nepoata lui Cristi Borcea, iar acest amănunt este știut de foarte puțini oameni. De altfel, controversatul om de afaceri și soția lui, Valentina Pelinel, se numără printre apropiații care au încurajat-o cel mai mult să facă muzică. În vârstă de 21 de ani, artista a avut rezultate foarte bune la învățătură; absolventă a Liceului Teoretic Internațional de Informatică București, ea a promovat BAC-ul cu media 8,86 și a intrat printre primii la Facultatea de Drept, unde, în prezent, este în ultimul an.

Pe viitor, tot ceea ce-și dorește tânăra este să aibă parte de succes din ce în ce mai mare, atât în România, cât și în afara granițelor țării, și visează, desigur, la noi piese și colaborări internaționale. Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul "Top Model România" și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE