Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lebădă blocată în nămolul din Lacul Sărat, salvată de pompieri

Postat la: 29.06.2020 | Scris de: ZIUA NEWS

0

O lebădă care a rămas blocată în nămolul din Lacul Sărat, secat în proporţie de 70%, din cauza secetei prelungite cu care s-a confruntat judeţul Brăila de la începutul acestui an, a fost salvată, luni dimineață, de pompierii de la ISU Brăila.

"Luni dimineaţă, Detaşamentul 2 intervenţie al ISU Dunărea Brăila a fost solicitat să intervină cu un echipaj de descarcerare pentru salvarea unei lebede care a rămas blocată în nămolul din Lacul Sărat", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, colonelul Ştefan Stoian.

După ce a fost salvată de pompieri, lebăda a fost preluată de o echipă a Comisariatului Judeţean al Gărzii de Mediu Brăila. Lacul Sărat din staţiunea cu acelaşi nume se confruntă şi anul acesta cu fenomenul de secetă, motiv pentru care autorităţile au decis alimentarea lui cu apă dulce din Dunăre, procedeu la care s-a recurs şi anul trecut, cu aprobarea Institutului Naţional de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneoclimatologie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE